2016-01-08 09:13:20• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Ma nehezen halad a munkával

Napi horoszkóp január 8-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Bak jegyében jár. Ez a nap kedvez minden olyan tevékenységnek, amely jó hatással van az egészségére. Ne vállaljon túl sok munkát, mert most nem mennek annyira simán a dolgok... Az esti órákat töltse inkább otthon. Ez jó alkalom arra, hogy magával is foglalkozzon egy kicsit.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Bak jegyében áll. Egyszerűen nem tud lendületbe jönni, és csak sodródik az árral. Váratlan, bosszantó események zavarják meg a munkában. Egy találkozót lemondhatnak, a számítógép elromlik, egy félreértés miatt vitába keveredhet... Menjen minél hamarabb haza!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold a Bak jegyében áll. Ma nem biztos a dolgában, többször is elfogja a kétely, újra és újra ellenőrzi a munkáját. Emiatt persze lassabban halad a feladataival, amitől pedig még ingerültebb lesz. A legjobb, ha ma csak a rutinfeladatokat veszi sorra!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Bak jegyében áll. Alaposan fontoljon meg minden döntést, ne legyen türelmetlen! Ma mindenhez több időre lesz szüksége, mint egyébként. Ha lehetősége van rá, halassza el a betervezett tárgyalásokat, vagy nagyobb beszerzéseket.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold segíti abban, hogy jobban megértesse magát a kollégáival, és elnyerhesse üzlettársai bizalmát. Most könnyebben érvényesítheti az akaratát, ezért a megbeszéléseket elégedetten zárhatja.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Bak jegyében van, a Szaturnusz viszont a Nyilas jegyében áll, együtt a Jupiterrel. Jobb lenne, ha ma még nem írna alá fontos szerződéseket, főleg olyanokat nem, amelyeknek hosszú távon kellene sikert hozniuk. Inkább törődjön egy kicsit saját magával, menjen uszodába, szaunába, és este is igyekezzen minél jobban kikapcsolódni.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Bak jegyében áll, ez nem igazán kedvez önnek. A jövő hét elejéig várnia kellene a fontos döntésekkel. Lehet, hogy egy üzleti ügyben van valami turpisság, mindenesetre fő az óvatosság! Van, amikor az ember számításait akár egy véletlen is keresztülhúzhatja.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Az ön uralkodó bolygója, a Mars kellemetlen kapcsolatban van a Merkúrral. Ne hozzon hosszú távú döntéseket, lehetőleg a rutinfeladatokra korlátozza a munkáját! Úgy alakítsa a hétvégét, hogy minél többet tudjon pihenni és szórakozni.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold a Bak jegyében áll. Ön most nyugalomra és pihenésre vágyik. Ha teheti, menjen korábban haza a munkából, egy nagy séta, majd egy forró fürdő csodákat tesz önnel!

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Bak jegyében áll. Kedvező ez a nap arra, hogy rendet tegyen a dolgai között. Az új feladatokhoz a jövő hét elejéig ne kezdjen hozzá, a nagyobb vásárlásokat is időzítse későbbre.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Pénteken a Hold még a Bak jegyében áll. Semmi sem sikerül igazán jól, újabb és újabb akadályok nehezítik meg az életét. Fejezze be azokat a feladatokat, amiket elkezdett, de újba már ne fogjon bele.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Bak jegyében áll, ez nem kedvez önnek. A munkahelyi vitákból maradjon ki. Ma mindenki ingerlékenyebb a szokásosnál, úgyhogy ne vegye magára, ha valaki óvatlanul megsérti önt a szavaival.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: